logo

Reklameartikler med logo

Reklameartikler med logo er en kostnadseffektiv måte å markedsføre en bedrift. Reklameartikler kan tas frem i alle størrelser, materialer og varianter for å passe den målgruppen som et firma ønsker å profilere seg for. Den reklameartikkelen som velges for hvert enkelt tilfelle sender et budskap egnet for målgruppen.

Reklameartikler med logo kan brukes både internt til medarbeidere og ansatte, og eksternt til eksisterende, nye eller potensielle kunder. En gjennomtenkt plassering av bedriftens logo vil gjøre eksponeringen av firmanavnet bredere, og her finnes det mange muligheter.

Hva passer for de enkelte tilfellene?

En T-skjorte er en klassisk reklameartikkel som passer i mange sammenhenger. Her kan man velge mellom å plassere logo foran, bak eller på ermene. Hva som er best avgjøres ut fra type T-skjorte og størrelsen på logoen. Hvis man ønsker å ha et slogan eller lignende er det lurt å velge noen av de større flatene foran og bak.

Den klassiske reklameartikkelen er en penn. Med en logo på er det en gave som går raskt å dele ut til mange mennesker til en lav kostnad, og hvis pennen er av god kvalitet vil den bli brukt mange ganger og gjøre varemerket deres synlig i mange sammenhenger over lang tid.

En kopp er en reklameartikkel med logo som koster litt mer enn en penn, men som gir flere muligheter for eksponering. Valg av materiale i koppen (porselen, plastikk, glass, metall eller tre?) blir en del i eksponeringen av varemerket og firmaets verdier. En miljøbevisst bedrift kan velge materialer som passer i firmaets miljøprofil, og da forsterker materialvalget den overordnede profilen.

reklam med logo